Szolgáltatók

Nagyatád

Nagyatád város Somogy megyében, a Nagyatádi kistérségben helyezkedik el. A „parkok, szobrok és fürdők városa”. Belső-Somogy déli részén, a Balatontól 60 km-re, a 68-as főútvonal mentén fekszik…
Cím: 7500 Nagyatád, Baross G. u. 9.
BővebbenNagyatád

NKSK Városi Sportcsarnok

A 2001. novemberében átadott sportlétesítmény impozáns épülete a Szent István Parkban, jól megközelíthető helyen áll. Az intézmény a kor színvonalának megfelelően ötvözi a többfunkciós használhatóság legfontosabb elemeit.
Cím: 7500 Nagyatád, Szent István Park 2.
BővebbenNKSK Városi Sportcsarnok

NKSK- Városi Múzeum

A Városi Múzeum 1996 áprilisában, a település várossá nyilvánításának 25. évfordulóján nyílt meg. A múzeumnak helyet adó épület egykor családi ház volt, Mike Imre közjegyző építtette…
Cím: 7500 Nagyatád, Széchenyi tér 2.
BővebbenNKSK- Városi Múzeum

NKSK-Városi Televízió

A nagyatádi televízió 1996. február 12-én kezdte meg működését.  A televízió munkatársai megpróbálnak minden városban zajló programon, rendezvényen jelen lenni, s tudósítani róla…
Cím: 7500 Nagyatád, Nagy Imre tér 1.
BővebbenNKSK-Városi Televízió

PARK Étterem

A Park Hotel és Étterem a Széchenyi tér csendes, hangulatos oldalán, közvetlenül a Gyógyfürdő bejáratával szemben található. Az Andi Menü Kft. 2014 júliusa óta üzemelteti a Park Éttermet.
Cím: 7500 Nagyatád Széchenyi tér 1/A
BővebbenPARK Étterem

PARK Hotel **Nagyatád

A Gyógyfürdő bejáratától karnyújtásnyira, a Széchenyi tér csendes oldalán egy a XX. század elején épült hangulatos épület került teljes felújításra és átépítésre.
Cím: 7500 Nagyatád Széchenyi tér 1/A
BővebbenPARK Hotel **Nagyatád

Rinyaparti Vendégház

Nagyatádon a Városi Strandtól 3,5 km-re található vendégházunk, a Rinya-patak partján, csendes, nyugalmas környezetben. 6 fő elhelyezését tudjuk biztosítani, ezen felül sátorozásra is lehetőség van. 
Cím: 7500 Nagyatád – Jánosmajor Kiserdő 18.
BővebbenRinyaparti Vendégház

Segesd

Böhönyét elhagyva változatos tájon vezet az út Segesdre, erre a több mint ezeréves történelmi múlttal rendelkező nagyközségre, amelynek környéke pazar látnivalókat rejteget a kíváncsi turisták számára.
Cím: 7562 Segesd Szabadság tér 1.
BővebbenSegesd