Nagyatádi Turisztikai Központ

„Kultúra és élmény egy helyen!”

A 2014-ben teljesen felújított akadálymentesített épület, valamint az ott található kiállítások és az udvarán megtekinthető haditechnikai gyűjtemény a város egyik legjelentősebb turisztikai attrakciója, amelynek jelmondata tökéletesen megfogalmazza a létesítmény funkcióit.
A Turisztikai Központ a város szívében, a gyógyfürdő főbejáratával szemben, a római katolikus templom és kolostor mellett található.

Információs iroda és ajándékbolt

Az épületbe belépve egy információs irodában találjuk magunkat, ahova mindenképp érdemes betérni az ide látogatóknak, hiszen a barátságos fogadtatás mellett a környék szabadidős lehetőségeiről is naprakész tájékoztatást kaphatnak.  Ugyanitt kapott helyet az ajándékbolt is, ahol a Rinya menti térséget bemutató termékek árusítása mellett a helyi termelők portékái is megvásárolhatók.

Kiállítások

A Turisztikai Központban a Katonatörténeti állandó kiállítás látható. A Turisztikai Központ udvarán látványos szabadtéri haditechnikai gyűjtemény tekinthető meg, melyről ide kattintva olvashat bővebben.


A kiállítások  nyitva tartási időben látogathatóak!

Hétfő, Kedd, Szerda: ZÁRVA 
Csütörtöktől – péntekig: 10:00-12:00, 13:00-16:00 
Szombat:ZÁRVA
vasárnap: ZÁRVA 


Csoportok számára előzetes bejelentkezés szükséges! Egyeztetni telefonon, vagy személyesen lehet munkaidőben a Turisztikai Központban.

Tárlatvezetés: 500 HUF/fő

Csapatépítés

A Turisztikai Központ szolgáltatásait kombinálva remek csapatépítő programok összeállítására van lehetőség: igény szerint túrákkal, játékos feladatokkal, nyomozással, íjászattal, borkóstolóval/borvacsorával, pincekoncerttel, stb. várják az érdeklődőket.
A programokon való részvétel előzetes egyeztetés alapján történik.

További szolgáltatások

Az épület két terme alkalmas képzések, workshopok, kisebb konferenciák és találkozók, rendezvények megrendezésére. A termek befogadóképessége 50-60 fő.