Tagok

Kaszói Vadász Göri Erdei Iskola

Cím: 7564 Kaszó Kaszópuszta 1.
Tel.: +3630/2399668
E-mail: 
Honlap: http://www.kaszort.hu/vadasz-gori-erdeszeti-erdei-iskola

Galéria

Bemutatkozás

A Kaszói Ökoturisztikai Látogatócentrumában kapott helyet a Vadász Göri Erdei Iskola is, melynek fő célja a természet tiszteletére és védelmére nevelés, melynek elsődleges célcsoportja az iskolások.

Az Erdei Iskola egész évben várja a kirándulni, tanulni vágyó gyerekeket, gyerekcsoportokat.
Szerencsére nagy az érdeklődés az erdei iskola programjai, szolgáltatásai iránt. Nyári időtöltés gyanánt többféle program közül választhat az érdeklődő. Vannak egynapos foglalkozások, napközis táborok, és bentlakásos táborok is.

Jelentkezni lehet Raffainé Gerlecz Mónikánál a 06/30 239-9668-as telefonszámon, vagy a  e-mail címen.

Sakál-Tanya erdei tábor

Áprilistól októberig kemping kategóriájú szálláshelyünk a Sakál-Tanya Erdei Tábor is várja vendégeit. Faházikói több napos erdei iskolai programra érkező csoportok számára ideális szálláshelyet nyújtanak, melyekben 42 fő kényelmes elhelyezését tudja a Társaság biztosítani.

  • 3 db 2 személyes faház emeletes ággyal
  • 6 db 6 személyes faház emeltes ágyakkal

A zuhanyzók, az illemhelységek és a teakonyha az Ökocentrum épületében kaptak helyet, ahol eső esetén rendelkezésre áll egy kb 50 fős oktató terem projektorral, vetítési lehtőséggel, könyvekkel, társasjátékokkal. Az épületek szomszédságában pedig kiépített szalonnasütő-, és bográcsozó helyek találhatóak, valamint az igazán varázslatos erdei hangulatot keltő Kaszói Vadaspark.

Megközelíthetőség