Tagok

Kamilla Apartmanház

Cím: 7515 Somogyudvarhely, Hunyadi u. 44
Tel.: 06-20/913-1256
E-mail: 

Galéria

Bemutatkozás

A Kamilla Aparmanház Somogyudvarhelyen található. A település rendezett, biztonságos, csendes kis falu Somogy megyében, a horvát határ mentén. A határátkelőhely néhány percnyire található. A falu alatt nagyon szép környezetben fekvő bányatavak magas szintű kikapcsolódást nyújtanak az ide látogatóknak, a környező erdők a vadászoknak.

A teljesen felújított, átalakított Kamilla Apartmanház a település közepén, csendes, forgalomtól távoli utcában fekszik, zárt telken. A szálláshely kerékpárjaival a település üzletei, vendéglátóhelyei könnyen megközelíthetők. Szemben orvosi magánrendelő található, specifikációi: alternatív gyógyászat és jóga.

A helyet ajánljuk azoknak, akik a mentális és testi feltöltődést egy városi zajoktól mentes falusi, zöld környezetben szeretnék elérni. Biztosítanak tervezett túrázási lehetőségeket túravezetővel, kemencés ételek készítését, parajdi sós szolgáltatásokat is egyéb lehetőségek mellett. Jó helyen jár itt, ha a párjával gyertyafényes estét tervez, vagy egy könyv olvasásával pihenne a függőágyban, akár a családjával lazítana, vagy a barátaival egy lánybúcsút ünnepelne. Sőt, még könyveket, játékokat és romantikus gyertyát is talál hozzá, és megbeszélés szerint akár rugalmas, kreatív programszervezést is barátságos emberekkel.


Apartmanok elosztása, tájolása

A szállások egy hosszú parasztházból lettek kialakítva, melyek egymás mellett helyezkednek el, végig elnyúló széles és fedett terasszal, a teraszon fotelokkal, asztalokkal, székekkel. A terasz alkalmas közösségi események, kisebb rendezvények (születésnap, ballagás, keresztelő, lánybúcsú) színtereként is. A közösségi eseményekhez az étkészleteket, terítékeket, szervírozás eszközeit biztosítják (max.40 fő részére). Téli fűtésről és a nyári hűtésről minden egységbe felszerelt klímával gondoskodnak. Az udvari nagy diófa árnyékában és az udvar másik részében az árnyékolók alatt, valamint a wellness eszközök mellett kerti ülő-és fekvő pihenőbútorok, grillsütő, bográcsozó találhatók. Étkezési igény előzetes jelzését követően biztosítanak: hideg és meleg étkezés is lehetséges.

Megközelíthetőség