Hírlevél

Iratkozzon fel havonta megújuló hírlevelünkre!

A projekt

Részletek

Elérhetőség

Nagyatád-Rinyamente
Turisztikai Desztináció-menedzsment Egyesület

7500 Nagyatád, Széchenyi tér 7.
+36 82 / 504-073


nagyatad.tdm@gmail.com

Galéria ajánló
63. bázis 6 63. bázis
Időjárás
gyengén felhős
3 °C Nagyatád
2019. augusztus 24.
http://nagyatadtdm.hu
Eseménynaptár

Farsangi felvonulás

Helyszín: Nagyatád Nagy Imre Tér 1.
Időpont: 2019. március 4. 15:00 - 2019. március 4. 19:00
Tag: Nagyatádi Kulturális és Sport Központ (NKSK)
Leírás
Farsangi felvonulás

Sok szeretettel várják a kedves nagyatádiakat a hagyományos farsangi felvonulásukra , mely 2019 március 4-én hétfőn délután 15 órakor kezdődik a Kulturális Központnál. Lesz zene, tánc, jelmezverseny, farsangi műsor, kiszebáb égetés és még sok érdekesség.

15 órától a Csillagszem Óvoda gyerekeinek köszöntőjével kezdik a programot, és ezután az Árpád Fejedelem Általános Iskola és a Bárdos Lajos Iskola legügyesebb osztályi mutatják meg műsoraikat.
15:15 órakor zenés, jelmezes felvonulás indul a belvárosban. Közreműködik az Old Duó (Gyurkovics Tibor és Gálosi János) . Amint a menet visszér a kulturális központ elé az Árpád Fejedelem Általános Iskola és a Bárdos Lajos Iskola másik két osztályai is bemutatkozik a nagyérdeműnek. Ezt követően a hagyományoknak megfelelően körbetáncoljuk és elégetjük a kiszebábot. 
16:30 órától a Nagyatádi Óvónők színpadi műsorával várják az érdeklődőket a színházteremben. A darab címe: A királykisasszony cípője.
17 órától zenés farsangi múlatságon szórakozhat a közönség, ahol az Old Duó (Gyurkovics Tibor és Gálosi János) húzza a láb alá valót. 

Mindenkit meghívnak egy fánkra, illetve egy forró teára; nem mellesleg forralt bor is kapható lesz! Egyedi jelmezverseny értékes nyereményekkel! Akinek nincs saját jelmeze, az kap tőlünk egyet! A gyerekek trombitát és álarcot kapnak! Mindenkit sok szeretettel várnak! A programon való részvétel ingyenes!

 

Megközelíthetőség
Utolsó módosítás dátuma: 2019-02-28 09:37